Stucwerk Tegelwerk Schilderwerk

Voor perfect stucwerk door ervaren stucadoors!

Vast aanspreekpunt met rechtstreeks nummer

Onze vakmensen zijn zeer ervaren

Wij komen onze afspraken na

Snelheid en flexibiliteit zit in onze genen

Perfect stucwerk door ervaren stucadoors

Ons specialisme is zit in onze naam vastgelegd. De eerste S van STS staat voor stucwerk. Het volgende stucwerk kunnen wij u leveren.

Pleisterwerk

Met ons pleisterwerk worden uw wanden en/of plafonds schilderklaar gemaakt. Het pleisterwerk zorgt namelijk voor een zeer strakke en gladde afwerking van uw wanden en plafond. Nadat wij een pleisterlaag hebben aangebracht kan dit in iedere willekeurige kleur worden gesausd.

Uiteraard kunnen wij het sausen ook voor u uitvoeren. Onze schilders helpen u graag en werken uw wanden en plafonds mooi af.

Behangklaar maken en raapwerk

Het behangklaar opleveren van uw wanden noemen we ook wel raapwerk. Hierbij zorgen we ervoor dat de ruwe (gemetselde) wanden en plafonds met behulp van een dikke laag gipsmortel vlak en strak gemaakt worden.

Met raapwerk is het mogelijk om scheven muren en plafonds recht te maken. Raapwerk wordt afgeleverd voor een juiste ondergrond voor sierpleister, sauswerk, en behangen.

Buitenstucwerk

In Nederland komt dit minder vaak voor maar wij beschikken ook over specialisten voor het betere buitenstucwerk. Hiervoor gebruiken wij veelal krabpleister, een product met een korrelige structuur die lijkt op een grove sierpleister.

Waarom STS afbouw?

 • Kwaliteit

  Als vanzelfsprekend bieden wij ervaren vakmensen en goede materialen. Dit is ons fundament.

 • Flexibiliteit

  Omdat verbouwen al meer dan genoeg kost en wij niet van dure management- en overhead kosten houden kunnen wij de factuur voor u laag houden.

 • Snelheid

  Wij weten dat u een goed resultaat voor een betaalbare prijs verwacht. Wij weten ook dat u dit resultaat het liefst morgen hebt. Daarom werken wij indien noodzakelijk 6 dagen per week voor u door.

 • Vast aanspreekpunt

  U krijgt een vast contactpersoon met een vast nummerzodat u altijd snel kunt schakelen met ons.

 • Afspraken komen we na

  Wij komen onze afspraken na. Dit is de basis voor een goede samenwerking.

Complete verbouwing van a tot z?

Wij kunnen uw complete verbouwing van A tot Z verzorgen. Wij streven naar een hoge kwaliteit van werk. Daarom geven wij ook altijd 6 maanden aflevergarantie. Deze garantie zorgt ervoor dat de eerste zes maanden (bij normaal gebruik) eventuele gebreken direct worden gerepareerd.

tegelzetter

Tegelwerk

Badkamers, keukens of toiletten, binnen iedere ruimte in huis kunnen wij helpen met vakkundig tegelwerk.

stucwerk

Stucwerk

Sierpleister, spackwerk en raapwerk, wij helpen u graag met al uw stucwerk!

Schilderwerk

Muren, kozijnen of balustrades, onze schilders zorgen voor een strak resultaat.

Call Now Button